náhledy
Hovězí guláš na Klínových boudách pochází z masa skotského náhorního skotu.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Otužilá zvířata jsou celoročně na horském vzduchu.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Pivo Fries vaří v penzionu Andula s láskou.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Posedět můžete i na venkovní terase s výhledem.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Krkonošská kulajda na Friesových boudách
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Žemlový knedlík s houbovou omáčkou potěší nejenom vegetariány.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Na Lesní boudě můžete ochutnat řepu s čerstvým kozím sýrem.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Jako desert můžete zkusit kozí tvaroh se žahourem.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Na cestu se zásobíme likérem Borůvka.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz
Obří borůvkový knedlík vznikl z lenosti kuchaře.
Autor: Jan Hocek, pro iDNES.cz