náhledy
Noční Andalo
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Lyžařský areál Paganella poskytuje padesát kilometrů sjezdovek v náročnějším duchu.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Lyžování v masívu Brenta ocení všichni náruživí lyžaři.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Z vysokých nadmořských výšek je božský výhled na jezero Lago di Garda.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Jezero Andalo v průběhu roku mizí a znovu se objevuje v závislosti na ročním období a srážkách.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Lyžování v masívu Brenta ocení všichni náruživí lyžaři.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Biblioigloo funguje jako běžná veřejná knihovna s odborným personálem, jen s tím rozdílem, že je umístěná na sjezdovce.
Autor: Azienda per il Turismo Dolomiti Paganella
Coccio je pečený věnec z chlebového těsta, který je uvnitř plněný sýrem a na vrchu zdobený například šunkou, rajčátky a rukolou.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Sjezdovky na Paganelle jsou velmi široké.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Pasta je součástí každého italského menu.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Z lanovky je vidět 2 125 metrů vysoká Cima Paganella.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Grappa slouží jako digestiv, podporuje trávení po bohatém obědě.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Jelení ragú je jednou ze specialit Trentina.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
U sjezdovek se nápoje chladí přímo na sněhu.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Koktejl Dodo se skládá z mandarinkového sirupu, prosecca, zázvoru a chilli papriček.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Bohaté předkrmy tu uchvátí každého gurmána.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz
Horská chata La Roda podává také ústřice.
Autor: Pavla Apostolaki, pro iDNES.cz