náhledy
Legendární plecháček v pražském baru Bugsy’s, ale v nabídce jsou i sakra drahé bublinky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bublinky na silvestra prostě patří, zasněžená terasa nás letos ovšem rozhodně nečeká.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Luxusní restaurace jsou připraveny, kuchaři nachystali slavnostní večeře o pěti, sedmi či deseti chodech.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Super Panda Cirkus v Brně překvapí podmanivou atmosférou i unikátní kolekcí koktejlů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Silvestrovské oslavy nejvíce prodraží víno a šampaňské. Za špičkové láhve se platí tisíce i desetitisíce korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Horský hotel a vysílač Ještěd
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Restaurace Oblaca na Žižkovské věži nabízí výhled z 66 metrů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Žižkov jako na dlani aneb výhled z Žižkovské věže
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tak kolik jich letos zase padne?
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na silvestrovské ústřice si potrpí hlavně Francouzi, ale luxusní mlž si získává příznivce i u nás.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Šampaňské se nikdy nenalévá až po okraj. Ve sklenkách tvaru tulipán by se mělo nalévat do jedné třetiny.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nezáleží na kvalitě, ale na množství. Nebo je to obráceně?
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vyhlášený Dom Perignon servírovaný v kopci nad řekou Marnou v srdci Champagne
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Při sabráži pravidlo číslo jedna zní: láhev musí být dobře vychlazená, ideálně na 3-5 stupňů
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Uchopíme šavli, mačetu či větší nůž, přiložíme ho na láhev deset centimetrů pod hrdlem a plynulým pohybem přejedeme po švu tak, aby se šavle zarazila o rozšířený nákružek na konci hrdla.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jablečný koktejl je zajímavý a chuťově originální drink.
Autor: Chateau Mcely