náhledy
Mňam Vlak byl součástí třetího ročníku Grand Food Festivalu, který pořádá Pavel Maurer.
Autor: Matěj Konečný
Oproti jídelnímu vozu, kde je i kuchyň, a tedy větší prostor pro úpravu pokrmů, v bistro voze jídlo jen připraví k servírování, podobně jako třeba v letadle.
Autor: Matěj Konečný
Jablečný závin – do jídelních vozů se vracejí kvalitní pokrmy z čerstvých a sezonních surovin, které pěkně vypadají, dobře chutnají a jsou za rozumnou cenu.
Autor: Matěj Konečný
Terina z uzeného vepřového kolena – do jídelních vozů se vracejí kvalitní pokrmy z čerstvých a sezonních surovin, které pěkně vypadají, dobře chutnají a jsou za rozumnou cenu.
Autor: Matěj Konečný
Rolka z pražské šunky – do jídelních vozů se vracejí kvalitní pokrmy z čerstvých a sezonních surovin, které pěkně vypadají, dobře chutnají a jsou za rozumnou cenu.
Autor: Matěj Konečný
Mozzarella s tomaty a rukolou – do jídelních vozů se vracejí kvalitní pokrmy z čerstvých a sezonních surovin, které pěkně vypadají, dobře chutnají a jsou za rozumnou cenu.
Autor: Matěj Konečný
Zhruba třicet účastníků labužnického zájezdu obsluhují šéfkuchaři Jaroslav Sapík (vzadu) a Jiří Král. A ačkoli máme v Mňam Vlaku speciální péči, nové menu by takhle mělo vypadat běžně.
Autor: Matěj Konečný
Mňam Vlak byl součástí třetího ročníku Grand Restaurant Festivalu, který pořádá Pavel Maurer.
Autor: Matěj Konečný
VELKÁ VLAKOVÁ JÍZDA. Pavel Maurer, vydavatel průvodce Grand restaurant, letos rozjel třetí ročník svého Grand Restaurant Festivalu i na železnici – z Prahy do Olomouce poprvé vyjel Mňam Vlak.
Autor: Matěj Konečný