náhledy
Akvárium s milionem litrů vody jako unikátní dekorace luxusní restaurace v dubajském hotelu Burdž Al Arab.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Do nejvyšší otáčivé restaurace v Evropě vás doveze nejvyšší metro světa. Cíl je ve výšce 3 500 metrů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Připoutat se, za chvíli startujeme. Obědy či večeře v oblacích se konají v Praze pravidelně každý rok. Hoduje se na otevřené plošině vyzdvižené do výšky padesáti metrů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Připoutat se, za chvíli startujeme. Obědy či večeře v oblacích se konají v Praze pravidelně každý rok. Hoduje se na otevřené plošině vyzdvižené do výšky padesáti metrů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Luxusní rezort na Maledivách. Po večeři mezi rybkami na váš čeká snídaně mezi ptáky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Iglú na Kaprunu. Večeře servírovaná na ledový stůl při okolní teplotě kolem nuly stupňů velmi rychle chladne.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Akvárium s milionem litrů vody jako unikátní dekorace luxusní restaurace v dubajském hotelu Burdž Al Arab.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tři hodiny stolování v absolutní tmě. Takový je princip restaurací Pod křídlem tmy či Dans Le Noir?
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kavárna u Vetřelce ve švýcarském Gruyéres. Celý podnik je vytvořen ve stylu slavného návrháře a malíře HR Gigera.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kavárna u Vetřelce ve švýcarském Gruyéres. Celý podnik je vytvořen ve stylu slavného návrháře a malíře HR Gigera.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pětihvězdičkový hotel na Mauriciu nabízí unikátní večeře na plovoucích plošinách uprostřed mangrovů. Skvělá romantika, až na to, že se s vámi houpe celý svět. I bez alkoholu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sklep michelinské restaurace La Ciau del Tornavento v Piemontu. V několika místnostech je uloženo 60 tisíc lahví špičkových vín v celkové ceně přes 100 milionů korun.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Bohatě prostřená tabule v restauraci v gruzínském Tbilisi. Jediný háček je v tom, že celý večer hodujete na prosklené podlaze s výhledem do „propasti“.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Iglú na Kaprunu. Večeře servírovaná na ledový stůl při okolní teplotě kolem nuly stupňů velmi rychle chladne.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz