náhledy
Řemeslně připravené zmrzliny nemají tak syté barvy, jako ty vyrobené průmyslově.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sůl ve zmrzlině, například arašídové či karamelové, zvýrazní její chuť.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
Pražská legenda v podobě točené, jahodovo-banánové zmrzliny.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
Na vyhlášenou zmrzlinu se do pasáže Světozor chodilo už za socialismu, byť nabídka byla tenkrát podstatně skromnější.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
V pražské pasáži Světozor se na zmrzlinu stojí pravidelně fronty.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
V pražské pasáži Světozor se na zmrzlinu stojí pravidelně fronty.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Chřestová zmrzlina v restauraci Mlýnec doprovází společně s jahodami lahodná játra foie gras.
Autor: Restaurace Mlýnec
Zmrzlina připravené z maracuji neboli mučenky je příjemně nakyslá.
Autor: Chateau Mcely
Dvě zajímavé kombinace z Créme de la Créme – levandulová zmrzlina a jahodová z bazalkou.
Autor: Chateau Mcely, pro iDNES.cz
Nabídka řemeslně připravené zmrzliny v Créme de la Créme.
Autor: Chateau Mcely, pro iDNES.cz
Pivní zmrzlina z černého piva podávaná v „masové“ restauraci Čestr.
Autor: Chateau Mcely, pro iDNES.cz
Angelato - jedna z nejoblíbenějších zmrzlináren v republice.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
Kulinární představení v Chateau Mcely: zmrzlina z burákového másla s ricotovou polévkou.
Autor: Chateau Mcely
Kornoutky, nebo kelímky. Druhá možnost je mnohem praktičtější.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Sorbet z lesních plodů patří k těm nejoblíbenějším.
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz
Nabídka zmrzliny v Angelatu
Autor: Restaurace Mlýnec, pro iDNES.cz