náhledy
Hostina v největší ledové restauraci v Evropě. V iglú na švýcarské plošině Engstligenalp budete potřebovat hřejivé oblečení.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
V iglú se skladuje také vydatná zásoba dřeva do krbu.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Porce fondue pro dospělé stojí 39 švýcarských franků (890 korun).
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Pro hosty má iglú 200 míst v osmi propojených místnostech, další místností je prostorná vstupní hala a kuchyň se skladem.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Posezení ve dvou při svíčce
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Ale nabízí se i možnost hromadného posezení s přáteli.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Orchidej v ledu
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Místnosti jsou-propojené tunely.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
V iglú se při svíčkách podává jediné jídlo: speciální fondue z různých druhů sýra a bílého vína namíchané sýrovým odborníkem
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Restaurace je otevřena od dvanácti do dvaadvaceti hodin každý den s výjimkou pondělí a úterý, kdy jsou sanitární dny.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Sedí se tu na hřejivých pravých kožešinách.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Dokonale vybavená kuchyň, ve které nic nechybí.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz