náhledy
Stará dobrá Anglie. Pečené maso a Yorkshirský puding při oblíbeném roastu v Mlýnci.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Během klasického brunche si hosté sami vybírají, na co mají chuť a protože se vše neustále doplňuje, mohou si neomezeně přidávat.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Během indického brunche ochutnáte až patnáct nejrůznějších chodů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zatímco číšníci jsou během brunche obvykle v „pozoru“, hosté si naopak užívají uvolněné atmosféry bez lpění na běžných pravidlech etikety a stolování.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Unikátní postavení mezi pražskými brunchy má Žofín Garden, kde se celoročně brunch odehrává ve vyhřívaném stanu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Žofín Garden je zaměřen na rodiny s dětmi a to je také jeden z důvodů, proč je na celé podlaze instalován umělý trávník.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Mexický brunch v „západním“ Berlíně. Ve čtvrti Kreuzberg zaplatíte za brunch pouhých šest eur.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na brunch se chodí většinou s rodinou či s přáteli, protože jídlo je až na druhém místě. Tím hlavním je příjemné setkání, pozitivní nálada a přátelská konverzace.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Unikátní postavení mezi pražskými brunchy má Žofín Garden, kde se celoročně brunch odehrává ve vyhřívaném stanu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nejluxusnější brunche nabízejí i prémiové suroviny, například lahodného humra.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Indičtí kuchaři v restauraci V Zátiší připravují spoustu specialit nabízených v jižní Indii či třeba v Bombaji přímo na ulici.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz