náhledy
Desetikilogramový pecen kukuřičného chleba z horské oblasti Dominikánské republiky. Ukrajují se malé části, které se prodávají na váhu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pecen kukuřičného chleba z horské oblasti Dominikánské republiky se krájí jako dort a jednotlivé kousky se prodávají na váhu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Suché chlebové placky ze severošvédského městečka Umea
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Gruzínský chleba puri se lepí na stěny pece, kde se rychle peče.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tradiční příprava chleba v Gruzii
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tradiční gruzínský chléb se nazývá puri a Gruzínci ho jí téměř ke všemu od rána do večera.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tradiční příprava chleba v Gruzii
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Variace na libanonský chléb, v tomto případě nafouklé placky z egyptské Alexandrie.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava tradičního chleba v domácí peci v chorvatské Slavonii.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava tradičního chleba v domácí peci v chorvatské Slavonii
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava tradičního chleba v domácí peci v chorvatské Slavonii
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava chleba ve švýcarském městečku St. Luc v údolí Anniviers.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Hutný chléb připravený podle starobylého švýcarského receptu ze St. Luc vydrží čtyři až pět měsíců.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Rodiny v nedostupných obcích švýcarského údolí Anniviers si pekly mnoho bochníků na řadu měsíců dopředu.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava chleba ve švýcarském městečku St. Luc v údolí Anniviers. Hutný chléb připravený podle starobylého receptu vydrží čtyři až pět měsíců.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Slavný indický chléb naan se peče v peci tandoor a hotový polévá máslem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příprava chleba v písku na Sahaře. Stačí jen oheň, pec není potřeba.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nabídka křupavých chlebových placek v Indii
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nabídka „pečiva“ v Indii. V popředí smažené kuličky puri, které se plní pálivou zeleninou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz