náhledy
Tak trochu vysušená mrkev. Ovšem s michelinskou hvězdou
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Lovce chutí potěšila restaurace Schwein nedaleko nákupní třídy Kurfürstendamm.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Menu michelinské restaurace Richard
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Něco na uvítanou v restauraci Šťastný pórek
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Lucky Leek nejen pro vegany
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Veganský předkrm v Lucky Leek
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Fenyklový krém s šafránovou pěnou
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Lovci chutí čekají na svůj první chod.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Berlín se v posledních letech proměnil v Mekku foodies.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Všechna jídla doprostřed a ochutnávat
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pohled do kuchyně vždycky přitáhne pozornost.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pečený celer jako samostatný chod
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
A hodování začíná.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Berlínská gastronomie už dávno není jen curry wurst a kebab.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Richard se může pochlubit michelinskou hvězdou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na výzvědách je i jeden z nejlepších pražských šéfkuchařů Radek David.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pečená treska s omáčkou ze zelí
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Do Berlína už se nejezdí za památkami, ale za jídlem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Lovce chutí potěšila restaurace Schwein nedaleko nákupní třídy Kurfürstendamm.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz