Diskuze

Seniorka přišla o tisíce, policie opět varuje před energetickými šmejdy

Podvodníci znovu využívají známou lest, na revizi energií se hlásí hlavně u osamělých seniorů. Navíc jim může pomoci, že firma E.ON Distribuce změnila název. Takzvaní energošmejdi lidem namlouvají například to, že společnost v Česku končí a oni si musí vybrat jiného dodavatele energie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

U nás ve středu chodily v domě 2 ženy s historkou o dopisu kolem plynoměrů, který jsme měli loni dostat. Historka je mně známá už asi ze 3 telefonátů. Přes roušky jim nebylo dobře rozumět a jelikož jsem odmítla s nimi mluvit, natož předkládat doklad SIPO, bylo mně řečeno, že budu pozvána do kanceláře. To už jsem taky v telefonu slyšela a nic. Tak opravdu nevím, co bylo smyslem jejich návštěvy. Snaží se všemi způsoby.....

0 0
možnosti
PK

Každý z nás si občas zaplatí nějaký to školení.

3 0
možnosti
JV

J86a48n 73V20i56j42a78n

15. 1. 2021 11:55

Tímto se vůbec nemá Policie zabývat (pokud samozřejmě nedojde k napadení ap.), Policii si platíme z daní na zajištění bezpečnosti, ne na ochranu dementů. Totéž jsou sňatkoví podvodníci a další.

Naopak je potřeba stíhat ty podvedené za napomáhání zločinu.

1 2
možnosti
VP

Taky jednou budete. A jak jsou na tom Vaši rodiče nebo prarodiče?

1 0
možnosti
JP

J43a36n 85P72a39v43l56i68š

15. 1. 2021 11:53

Taky jsem se kdysi nechal nachytat.Diler Bohemia Energy mě ukecal,abych přeš el od ČEZ k nim.Když jsem chtěl u nich skončit,tak jsem měl nepředstavitelné potíže.Tento případ je jiný,tady okrádají tak,že chtějí ihned platbu.Na to bych jim ,ale neskočil.

0 0
možnosti
VP

Bohemia Energy je banda bezcharakterních darebáků. Obelhali moji devadesátiletou poloslepou matku a po její smrti jsem skoro rok bojoval, abych se dostal z jejich drápů. Žádné svinstvo jim nebylo cizí.

3 0
možnosti