Diskuze

Vyjít s žáky je těžké, ale učitel se musí udržet, říká ředitel školy

Pravoslav Němeček začal učit ve 23 letech. Přesto ho překvapilo, když mu jedna prvňačka řekla, že učil její babičku. Současný ředitel velké českobudějovické sídlištní školy také komentuje případ pražského kolegy, jenž rezignoval po kritice kvůli pohlavku žákovi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jojo, dneska je učitel v pohledu mnoha rodičů nikdo :-( Místo aby se zamysleli nad tím,že dítko tak svaté není, budou napadat okolí.. měl by fungovat to,že když žák bude vyrušovat hodinu, měl by být vykázán. Při opakovaném porušení školního řádu,tak by měli být nějaké sankce na stranu rodičů,kteří mají dojem,že výchova je jen věcí školy. Učitelé,za to co maj jako výplatu jsou de fakto chudáci a přesto jsou to lidi, kteří zaslouží velkou úctu. Jelikož, umět naučit 99 % třídy ( 1% jsou nenaučitelní ) je velká odpovědnost a šikovnost. A ne každý by to uměla a zvládl. A přesto se najdou lidé, kteří jim i závidí - ale jen to,že dle nich mají dva měsíce volna přes prázdniny a každé jiné prázdniny též volno....Když sem dostal ve škole od učitele (oprávněně ) facku, doma sem to řekl - dostal sem dvě.. jedna za to,že jsem vyrušoval a druhá a o,že si stěžuji. Dneska stačí jen aby žák zalhal a rodiče jdou lynčovat učitele.

2 0
možnosti
PJ

P65e33t79r 92J25a54r59o79š

28. 10. 2015 11:21

Byt na miste ucitelu, dam hormadne vypoved, at si ty smrady uci kdo chce. Nejlip dementni rodice, co maji svoji ratolest za andilka, nebo vsemozni chytraci, co si mysli, ze s kazdym lze vyjit podobrem.

Apropos - dnesni mladez ma zatracene stesti, ze zrusili povinnou vojenskou sluzbu. Tihle dnesni rozpatlani smradi by tam trpeli, jak buzik v uprchlickym tabore.

3 0
možnosti
TH

T28o91m32a79s 18H34a38t88l96e

28. 10. 2015 7:41

co strana Němečku, byl jsi tak kovanej !!

0 0
možnosti