Diskuze

Národní park Šumava ukázal nové zóny. Obce mají připomínky

Národní park bude na příštích 15 let rozdělený do čtyř oblastí. Starostové šumavských obcí se s novou zonací seznámili a mají k ní výhrady. Vyjádřit se k ní může každý. Pak vedení rezervace podá návrh ke schválení ministerstvu životního prostředí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R14a72d46k14o 93B38r23a14n31d

14. 3. 2019 19:59

Bohužel národní parky dostaly se zákonem z dílny ministra žp pana Brabce mocný nástroj na šikanu obcí, obyvatel v parcích a turistů. Doufám, že než dojde během 15 let k naplnění záměrů s klidovými zónami, přijde rozumější garnitura a toto zruší. Největší problémy jsou jako tradičně na Šumavě, kde představitelé slibují rozšíření turistických cest, čemuž věřím asi tak, že zítra přistane člověk na Marsu. Jsou to jen sliby nemyšlené vážně, kdy bude vše svaleno na to, že nevyšel posudek EIA. Je třeba být ostražitý a snažit se vrátit na Šumavu rozum. Nesmysly ekologů, že budou vznikat lunaparky apod. nemůže člověk brát vážně, je to jen nechutná lež.

0 0
možnosti

Nikde se snad nestaví tolik jako v šumavských obcích. Je to hnus, za chvíli tam bude lunapark jako ve východních Krkonoších.

3 1
možnosti

Tak duhovým pablbům z Krna nestačí, jak pomáhali kůrovci, zase se míchají do cizích životů?

2 6
možnosti

jj pomáhali kůrovci. Doporučil bych Vám zajet si třeba na Krnovsko, Jesenicko, Bruntálsko.. Ať vidíte jak vypadají lesy když je pablbové z Krna nechrání..

3 0
možnosti