Řidič zemřel po nárazu do stromu. Nehoda se stala nedaleko Českého Krumlova v místě, kde silnice vede podél řeky Vltavy. | foto: HZS Jihočeského kraje

Náraz do stromu sešrotoval předek auta, mladý řidič zemřel na místě

  • 19
Tragická nehoda se stala dopoledne na Českokrumlovsku. Mladý řidič s vozem Volkswagen Passat vyjel ze silnice a narazil do stromu. Hasiči ho vyprostili z vraku, ale záchranáři mu už nemohli pomoci.

Řidič boural před 11. hodinou poblíž křižovatky u vltavského kempu U tří veverek.

„Mladý muž ve voze Volkswagen Passat vyjel ze silnice a havaroval do stromu,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner.

Náraz zdemoloval přední část auta a řidič v něm zůstal zaklíněný. Vyprostit ho tak museli hasiči. Zvládli to rychle a předali ho záchranářům.

„Bohužel utrpěl závažná zranění neslučitelná se životem. Záchranáři už mu nemohli nijak pomoci,“ sdělila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Zuzana Fajtlová s tím, že v souvislosti s nehodou vyjížděl i krizový intervent Intervenční služby ZZS.

Policisté svedli provoz na komunikaci do jednoho směru. Hasiči místo nehody zajistili a zabezpečili také havarovaný vůz. Příčinu tragické nehody teď budou vyšetřovat policisté.

Nehoda se stala poblíž Vyššího Brodu.

Nehoda se stala poblíž Vyššího Brodu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz