Mladík z Německa si vybral z bankomatu peníze a pak ho okradli. Ilustrační snímek

Mladík z Německa si vybral z bankomatu peníze a pak ho okradli. Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Němec si přepadení vymyslel. Ženě dal peníze před sexem, ale ta utekla

  • 37
Nečekané rozuzlení má případ dvacetiletého muže z Německa, který tvrdil, že mu neznámá žena nabídla sex a poté ho s kumpánem obrala o peníze. Jihočeští policisté zjistili, že celý případ se odehrál jinak. Cizinec dal ženě v očekávání sexu peníze dobrovolně, ta však utekla.

"V sobotu mladík ženu nabral do svého auta už v Dolním Dvořišti a chtěl po ní sexuální služby. Jel proto do Kaplice vybrat z bankomatu peníze. Předal je ženě, která ho pak poslala přeparkovat auto, a z místa i s penězi utekla. Tím se dopustila přestupku," sdělila nové informace mluvčí českokrumlovské policie Michaela Svobodová.

Mladíka jednání ženy natolik rozzlobilo, že si vymyslel loupežné přepadení a věc ohlásil na policii.

"Kriminalisté našli podezřelou ženu a také jejího přítele, který údajně s nožem v ruce přepadl mladíka. Nic z toho ale nebyla pravda. To kriminalisté doložili, a tak muž začal zpochybňovat překlad tlumočníka z předešlého dne a tvrdit, že nic o noži ani o přepadení neřekl," řekla Svobodová.

Podezřelá žena i její přítel byli posléze propuštěni a kriminalisté nyní zvažují, zda proti mladíkovi zahájí úkony trestního řízení pro podezření z křivého obvinění.

Incident se stal v Kaplici na Českokrumlovsku

Incident se stal v Kaplici na Českokrumlovsku