- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Novináři opět perlili. Minutové čučení na plničku lahví, to je vskutku investigativní dílo, hodné mistra
Jó, Tuzemák, to není Rum, to je naše živina...
Když někdo leze ze všech sil do bruselské brusele, nemá čas starat se o tradice.
Plachetnička jede ale jen v Tuzemsku za čárou by to byl driják..
Rum je historicky jeden z nestarsich destilatu. Starsi je snad uz jen medovina. Kamse hrabe Whisky, ta nema ani 150 let.
Reklama je reklama, ale tuzemák NENÍ rum. Kterýkoliv (!) karibský rum je výrazně kvalitnější, než to, co se produkuje v české kotlině a podhazuje se to našemu dělnému i nedělnému lidu. Pokud v EU zakázali tyto pochybné produkty nazývat rumy, je to zcela v pořádku. Extrémní láce je skoro vždy garantem mizerné kvality.
Fuj, tak tohle jsem dokázal vypít akorát v čaji... Není to můj šálek čaje, ale když už tuzemskej rum, tak jedině Božkov. Jinak jsem neměl tuzemák, kterej bych dokázal pozřít
Jsem měl za to, že rum se vyrábí z cukrové třtiny a ne z bramborového lihu...
Jejich reklama jak námořníci chtějí rum ze schnilých brambor je super fór. Si představím jak by koukali námořníci, kdyby ten hnus dostali místo třtinového rumu :-D. Určitě bych si od Ruské firmy něco kupovat. Ten absint asi nebude stejně kvalitní jako třeba od Žufánka co :-)
Z brambor se jiz desitky let lihoviny nevyrabi. Tuzemak (Bozkov i JH) se vyrabi vyhradne z lihu z melasy (z cukrove repy) a s trochou lihu z obili. Plus nejake pridavky.