Diskuze

Teplický podnikatel Třešňák chce stavět nákupní centrum v Budějovicích

Druhý Kaufland v Českých Budějovicích vyroste ve čtvrti Čtyři Dvory nedaleko oblíbeného parku. Na svých pozemcích ho plánuje developer Jaroslav Třešňák, jemuž patřily i parcely pod propojkou místních sídlišť, zjistila MF DNES. Městu je prodal za 58 milionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Když někdo skoupí desítky hektarů obtížně využitelné půdy mezi sídlišti, tak se z toho snaží něco vytřískat zpět, takže jeho ideu chápu... ale další obchoďák v těchto místech? Proč třeba není nic na východ od nádraží - měr Třeboň, Rudolfov, Srubec, Nové Hrady. Kolem Okružní, Vrbenské apod. není vhodné místo?

0 0
možnosti
MJ

Dobrý den ,naprosto nesouhlasím s dalším obchodním domem!!!Místo parku tu máme prodejnu aut bazar aut okolo parku se vesele staví jeden dům za druhým pěkně potichu najednou se postaví jeřáb a staví se další domy.Jesli v tomto parku si mají děti kde hrát tak snad skejtáci ty jsou spokojený proti tomu nic nemám to je v pořádku ale malé děti?Dvě houpačky myslela paní architektka asi jednu pro sídliště Máj a druhou pro sídliště Vltava to se jim opravdu povedlo takové rodinné dílko za ty peníze co to stálo mohlo být na sto prolézaček a jiných poučných her.Vezměte si příklad z HLUBOKÉ NAD VLTAVOU úžasný park pro všechny generace.

0 0
možnosti
ML

Jestli bude použita nová sídlištní propojka k napojení tohoto zvěrstva, tak mě to moc nepotěší.

0 0
možnosti
KZ

Což teprve ten kruháč, na kterém 90 % řidičů vůbec neví, jak se má správně jezdit.

0 0
možnosti
KZ

Proč? Hned kousek odtud je globus a obchodní zóna jak blázen. Na Šumavě a Máji - Albert, Penny, 2x Billa, Coop.. Ach jo :(

4 0
možnosti
JJ

J37i25ř29í 29J35o89z41a

19. 9. 2019 13:39

Další obchoďák... To ten Rejnok by měl větší přínos...

4 0
možnosti