VIDEO: Řidič ferrari se dostal v protisměru do problémů. Záběry má policie

  • 106
Tragédií málem skončil manévr řidiče vozidla značky Ferrari, který natočila palubní kamera u Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Záběry, na nichž vozidlo ve vysoké rychlosti přejelo do protisměru, kde se dostalo do potíží, už prošetřuje policie.

Informaci zveřejnil na svém facebookovém profilu Martin K. „Tento bezohledný řidič málem zabil manželku a syna u Hluboké nad Vltavou. Ferrari v rychlosti hodně přes 150 kilometrů v hodině předjíždělo v zatáčce mezi Křivonoskou a Hlubokou, řidič následně dostal smyk a vjel do protisměru,“ napsal do příspěvku.

Na záběrech je vidět, že auto se v protisměru dostalo do potíží. Řidičce se naštěstí podařilo zabrzdit a sjet ke krajnici.

Příspěvek se začal okamžitě šířit Facebookem, kde lidé psali, že se vozidlo stejné značky i typu také potkali. „To i v neděli si dělal závodní dráhu směr Hluboká a měl co dělat, aby to ubrzdil kvůli jinému autu,“ napsala jedna z diskutujících.

Martin K. neváhal a věc začal řešit s policií. Ta MF DNES potvrdila, že má video k dispozici. „Kolegové ho přijali, viděli ho a začali celou situaci prošetřovat. Zabýváme se tím,“ sdělila policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.