náhledy
Parní trouby si oblíbili zejména mladí lidé.
Autor: Electrolux
Zelina připravená v páře si uchovává barvu i vitaminy.
Autor: Electrolux
Pro přípravu metodou sous-vide je ideální parní trouba, kde lze nastavit teplotu s přesností 1 °C.
Autor: Electrolux
Zelenina připravená metodou sous-vide si uchovává barvu, vůni, chuť i vitaminy.
Autor: Electrolux
Teplotní sondu lze využít i v parní troubě.
Autor: Electrolux
Příprava pokrmů metodou sous-vide vyžaduje nastavení naprosto přesné teploty, což parní trouba dovoluje.
Autor: Electrolux
Zavakuovat lze maso stejně jako zeleninu.
Autor: Electrolux
Vepřová panenka s petrželovým pestem připravenou metodou sous-vide
Autor: Electrolux
Pstruh s bernskou omáčkou
Autor: Electrolux
Hruška v portském víně
Autor: Electrolux
Zelenina připravená v parní troubě neztrácí barvu, tvar, ale ani vitaminy nebo stopové prvky.
Autor: Electrolux
Jiří Hilgart, finalista soutěže MasterChef
Autor: Electrolux