náhledy
Rajčata a cuketa na drobné plátky, ricotta a mozzarella jako základ lasagní.
Autor: Štěpánka Němejcová
Teď už jen vložit do trouby!
Autor: Štěpánka Němejcová
Poslední vrstvu tvoří rajčata posypaná kousky mozzarely.
Autor: Štěpánka Němejcová
Na ochucení lze použít bylinky z vlastní zahrádky.
Autor: Štěpánka Němejcová
Velikost zapékací misky určuje počet strávníků nebo velikost trouby.
Autor: Štěpánka Němejcová
Dobrou chuť přeje čtenářka z Plzně
Autor: Štěpánka Němejcová
Lasagne lze podle autorky připravit i pro ty, kteří drží dietu.
Autor: Štěpánka Němejcová
Konečný výsledek: hodně zeleniny, místo bešamelu jogurt s ricottou
Autor: Štěpánka Němejcová
I dvířka trouby lze snadno rozmontovat a jednotlivé skleněné vrstvy vyčistit bez větší námahy.
Autor: Electrolux
I dvířka trouby lze snadno rozmontovat a jednotlivé skleněné vrstvy vyčistit bez větší námahy.
Autor: Electrolux
I dvířka trouby lze snadno rozmontovat a jednotlivé skleněné vrstvy vyčistit bez větší námahy.
Autor: Electrolux