Světlé barvy a vybourání příčky pomohly k výraznému zvětšení prostoru kuchyně... Pracovní plocha v kuchyni byla minimální. Nové dveře a bílá výmalba včetně bílých skříní opticky zvětšily a prosvětlily... Původní předsíň, kde byla i chladnička. Pracovní plocha v kuchyni se výrazně zvětšila, přibyl i úložný prostor. Stůl navazuje na kuchyňský ostrůvek. Detail závěsných svítidel nad jídelním stolem Malý Tomáš dostal novou postel, dekorace odpovídá jeho velkému koníčku. Designéři dosáhli zajímavého efektu střídáním bílých zárubní a barevných dveří... Detail doplňků v předsíni určených na odkládání klíčů a dalších drobností Původní kuchyň, kam se nevešla ani chladnička Na kuchyň navazoval malý obývací pokoj sloužící i jako ložnice maminky Jany.... Pokoj Tomáška byl dlouhá „nudle“. Tomášův stůl - nedostatek denního světla musela řešit lampa, světlo přicházelo... Půdorys původního stavu Půdorys bytu po rekonstrukci Jak se staví sen