Obývací kuchyně v přízemí získala novou moderní tvář. Původní vybavení bylo pouze provizorní. Kuchyňská linka chyběla úplně. Komín čekal na krbová kamna. Celá místnost v přízemí byla světlá a dostatečně prostorná. Majitelka Lucie měla na proměnu připravených 500 tisíc korun. Proměny se ujal návrhář Petr Šlejmar, který do kuchyňské části navrhl... Pracovní deska na lince je z kartáčované žuly. Desku jídelního stolu opracoval návrhář Petr Šlejmar pomocí staré japonské... Ke komínu přibyla krbová kamna. Zábradlí ve spodní části dřevěného schodiště nechal návrhář odstranit, protože... Stěna nad pohovkou je natřená starozelenou barvou a je na ní zavěšené osvětlení... Celkový pohled do obývací kuchyně s jídelní částí Lucie plánuje, že se do srubu nastěhuje s rodinou na trvalo. Obývací kuchyně za 500 tisíc korun