náhledy
Okolo pevných elementů v interiéru rozmístili architekti různé variace sezení, od měkkých čalouněných lavic až po klasické stoly nebo barové sezení.
Autor: Filip Šlapal
Na podpoření původního vzhledu slouží repasované staré industriální lampy.
Autor: Filip Šlapal
Sýpka je rekonstruována s důrazem na zachování původního tvaru a členění stavby a co největšího množství původních prvků, jako jsou ocelové a dřevěné konstrukce i původní omítky se všemi nerovnostmi.
Autor: Filip Šlapal
Ve druhém podlaží je umístěný salónek, barové posezení je určené pro rychlé občerstvení.
Autor: Filip Šlapal
Kromě proskleného výtahu vede do patra a na střechu také pohodlně schodiště.
Autor: Filip Šlapal
Kromě proskleného výtahu vede do patra a na střechu také pohodlně schodiště.
Autor: Filip Šlapal
Industriální ráz podtrhují i „tovární“ okna.
Autor: Filip Šlapal
Kromě proskleného výtahu vede do patra a na střechu také pohodlně schodiště.
Autor: Filip Šlapal
Ve druhém podlaží je umístěný salónek jako neformální, více flexibilní místo.
Autor: Filip Šlapal
Zadní část restaurace je intimnější, tišší, s průběžnou polstrovanou lavicí.
Autor: Filip Šlapal
Zadní část restaurace je intimnější, tišší, s průběžnou polstrovanou lavicí.
Autor: Filip Šlapal
Staré trámy jsou původní.
Autor: Filip Šlapal
Prosklený výtah ocení hlavně návštěvníci terasy.
Autor: Filip Šlapal
Na podpoření původního vzhledu slouží repasované staré industriální lampy.
Autor: Filip Šlapal
Bíle natřená ocelová konstrukce a vzduchotechnika „odlehčují“ industriální ráz.
Autor: Filip Šlapal
Hygienické zázemí pro hosty
Autor: Filip Šlapal
Poslední Souboj na talíři 2022 se odehrál ve znojemském vinařství Thaya- vyhlídková terasa na střeše staré sýpky, ve které je nyní restaurace Apri.
Autor: TV Nova
Vizualizace: letecký pohled - z jedné strany je sýpka ohraničena výrobní halou s degustačními sklípky a ze strany druhé technologickou halou s apartmány a ubytováním. Ve druhé směru sýpka opticky odděluje technologický a rekreační dvůr, který navazuje na dávnověkou tradici franckých dvorů, v kterých se ve středověku zpracovávalo víno.
Autor: Studio Jakub Cígler architekti