Diskuze

Silničáři upraví nebezpečný úsek na Znojemsku, podle starostů to nestačí

Na rizikové silnici na Znojemsku přibudou přechody, svodidla nebo vodorovné značení. Část starostů však namítá, že hazardéry za volantem takové prvky od nebezpečné jízdy neodradí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli nějakej dement nedodržuje rychlost nebo předjíždí na plné čáře ev. nedá přednost a tím způsobí dopravní nehodu, nezavdává podnět aby se tam ihned omezovala rychlost, či činila jiná opatření. Už je toho myslím všude tak dost těch omezení.

0 0
možnosti

Co starosta, to dopravní expert - od volantu (někdy ani to ne).

2 0
možnosti

P79e32t79r 43B92á21č55a

5. 6. 2020 17:55

Se mne vdzycky libi jak v tom milionovym provozu aut denne a miliarde najetych km denne, se najde jen co si rozbije pusu a hned budete cmarat prechody, znaceni a ja nevim kde jaky nesmysly a pisalci o tom zvanit jeste rok.

2 0
možnosti

P49e29t57r 94K65o52v86á62ř

5. 6. 2020 15:07

tak hlavně že máme broučky, kytičky a buch ví co místo dálnice na Vídeň, mohl by v tomto statě stat chránit svoje občany a ne bandu ekoteroristů kteří blokují co mužou, není jedno jestli auta jedou po nebezpečné silnici která je z doby krále klacka a nebo po moderní dálnici která má protihlukové stěny a svodidla uprostřed, jsme celé evropě pro smích, Rakousko postavi dálnici na naše hranice a mi nemáme za stejnou dobu ani projektovou dokumentaci ....je mi tak trochu hamba

2 1
možnosti

Nedávno se zmasakroval někdo na tom novém, krásném a přehledném úseku - obchvatu u Lechovic. Silnice nemohou za to, že po nich jezdí idio....píp...ti!!

4 1
možnosti

To máte pravdu, ale i ten obchvat Lechovic je jeden velký průšvih a ostuda.

0 0
možnosti

Znojmo je v dopravní dostupnosti naprosto tragické:

- silnice smrti do Pohořelic

- nebezpečná silnice na Jihlavu přes všechny vesnice

- vlakem na Břeclav vyhlídková jízda jako za císaře pána

- vlakem směr Okříšky to samé a ještě tam jezdí staré vykopávky

- na Vídeň je trať alespoň elektrifikována, ale o žádné trati s rozumnou rychlostí se mluvit nedá

Znojmo nutně potřebuje kapacitní silnici (čtyřpruh) na Brno a na Jihlavu. Stávající silnice nevyhovují ani kapacitně ani bezpečnostně.

4 1
možnosti

Jenže papalášům na MD a ŘSD je to úplně jedno. Místo těch dvou ubohých silniček, které jsou honosně nazývány jako první třída, i když to jsou spíše dvojky, tam mělo být už před deseti lety něco dálničního typu. A když jsem naposledy hledal, tak tam není v plánu nic ani v dlouhodobých výhledech a plánech. Prostě se s ničím takovým nepočítá. Oni uvažují způsobem, že do Znojma nějaké silnice vedou a tak to musí stačit. I když jsou beznadějně přetížené. Proč se namáhat s nějakým rozvojem.

1 0
možnosti