náhledy
V brněnském podniku Vincafé Filomenka připravuje dobroty pětičlenný tým pod vedením františkánky Edity. V poslední době sbírají různá ocenění.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Zákusek Pavlova od františkánek z brněnského podniku Vincafé Filomenka získal na podzim značku Regionální potravina.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
V brněnském podniku Vincafé Filomenka připravuje dobroty pětičlenný tým pod vedením františkánky Edity.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Františkánky z brněnského podniku Vincafé Filomenka sbírají za své pekařské výtvory různá ocenění. Kavárenský koláč plněný spoustou tvarohu získal značku Regionální potravina.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
V brněnském podniku Vincafé Filomenka připravuje dobroty pětičlenný tým pod vedením františkánky Edity.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA