Středa 27. května 2020, svátek má Valdemar
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 27. května 2020 Valdemar

Diskuse k článku

Sarančata, sladké kuličky s červy i křupavé kobylky servírovali v Brně

Ochutnat sušené moučné červy s perníkem nebo zabalené v kokosových kuličkách měli v pátek odpoledne možnost odvážlivci v Brně. V nákupním centru totiž probíhala prezentace neobvyklých pokrmů, které připravila Marie Borkovcová z Mendelovy univerzity.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jika261

Všelijaká havěť

Před časem jsem ve Vaňkovce viděl takovouto ochutnávku a protože se má nejprve zkusit a pak kritizovat, tak jsem ochutnal. Červi mi moc nejeli, ale nebyli zas tak špatní. Zato cvrčci byli super. Zpočátku jsem je ochutnal na másle a pak už jen normálně vařené. Jo, a nejsem vegetarián, protože jsem měl pak večer k jídlu hovězí guláš z kližky s chlebem a pivem :-P;-D

+1/0
21.4.2012 16:38

Virus se mění pod rukama. Přírodní izoláty se tak nechovají, vysvětluje Peková

Premium Do povědomí širší veřejnosti se molekulární bioložka a viroložka Soňa Peková z laboratoře Tilia dostala pro své neshody...

Svoboda na dvou kolech Čechy láká. Porovnali jsme nejpopulárnější skútry

Premium Skútr, to znamená hlavně svobodu pohybu namísto stání v kolonách. V porovnání s automobilem nabízí levnější a...

Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich

Premium Když vidíte sedět Zdeňka Pohlreicha v úplně prázdné restauraci Next Door v centru Prahy, kde jste si dřív bez rezervace...

Najdete na iDNES.cz