Diskuse k článku
Sarančata, sladké kuličky s červy i křupavé kobylky servírovali v Brně
Ochutnat sušené moučné červy s perníkem nebo zabalené v kokosových kuličkách měli v pátek odpoledne možnost odvážlivci v Brně. V nákupním centru totiž probíhala prezentace neobvyklých pokrmů, které připravila Marie Borkovcová z Mendelovy univerzity.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
jika261Všelijaká havěťPřed časem jsem ve Vaňkovce viděl takovouto ochutnávku a protože se má nejprve zkusit a pak kritizovat, tak jsem ochutnal. Červi mi moc nejeli, ale nebyli zas tak špatní. Zato cvrčci byli super. Zpočátku jsem je ochutnal na másle a pak už jen normálně vařené. Jo, a nejsem vegetarián, protože jsem měl pak večer k jídlu hovězí guláš z kližky s chlebem a pivem |