Diskuze

Kvůli výbušným látkám v brněnském bytě muselo v noci pryč dalších 50 lidí

Policisté museli v noci na úterý ze Šámalovy ulice v brněnských Židenicích evakuovat dalších pět desítek lidí. V jednom z bytů, v němž v pondělí našli mrtvého muže, objevili kromě chemikálií i výbušné látky. Zásah ukončili hasiči až v úterý odpoledne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty výbušniny, to je červený fosfor?

0 0
možnosti

J12a77n 31K34o29h31o27u58t

10. 12. 2019 8:33

Tak byla to varna, nebo ne?

0 0
možnosti

Bydlení v bytovém domě je jak koukám docela adrenalin;-). Radši ani nedomýšlet co vše se mohlo stát, takový chemik v domě je opravdu terno. Jiní si zase jsou schopni nosit domů nalezenou nevybuchlou munici, ti jsou také skvělí;-).

1 3
možnosti

Sem si vzpomněl jak na Slovensku udělali sklady chemikálií uprostřed bytových domů a tam říkali že nic nehrozí že takový sklad chemikálií to je stejné jako když si skladujete doma ve sklepě aceton v lahvi.

0 0
možnosti

Ty hořlavé látky byly vzhledem k okolnostem případu pouze Toluen, používaný při výrobě pervitinu.. A byl určitě v plechovkách, takže nehrozilo nějaké zvláštní nebezpečí...

Horší to bývalo zkraje devadesátek ( 1991), kdy se mohutně skokově zdražovalo a lidé byli schopní skladovat do foroty před zdražením za levno nakoupený benzín do auta v koupelně ve vaně.

4 1
možnosti