Slovenský rapper Rytmus

Slovenský rapper Rytmus | foto: archiv

Rapper Rytmus představí nové album. Hrajte o lístky a poukazy na oblečení

  • 0
Slovenský rapper Rytmus, člen skupiny Kontrafakt, v pátek představí nové album "Král" v brněnském klubu Mersey. Soutěžte o vstupenky a poukázky na oblečení s iDNES.cz.

Premiéra nových písní slovenského rappera, který je označován za jednoho z nejvulgárnějších, ale i nejnadanějších slovenských muzikantů, čeká brněnské publikum v pátek.

"Speciálním hostem večera bude El Nino, bývalý člen Disgrafix s albem Anticrist a Morelokatr s premiérovou show k připravovanému albu Mladý a neklidný," uvedla za pořadatele Kateřina Červinková.

Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský, rapoval už v první polovině devadesátých let na kultovní výběrovce slovenského hip-hopu Zvuky Ulice.V roce 2006 vydal první sólové album Bengoro.

soutěž

Soutěžte s iDNES.cz o dva volné vstupy na páteční křest Rytmusova alba Král v klubu Mersey a také o poukaz na nákup se slevou 1000 korun v novém obchodě ALL-IN, který se nachází na Minské 4.

Soutěžní otázka: Ve kterém slovenském městě časnosti žije Rytmus?

A) Bratislava

B) Piešťany

C) Prešov

Odpovědi posílejte na mail kristyna.chmelikova@mfdnes.cz do čtvrtečních 21:00. Připojte své celé jméno, adresu a telefon. Výherce redakce kontaktuje mailem v pátek.