Ilustrační foto

Ilustrační foto | foto: Profimedia.cz

Při tragické nehodě zemřel na Brněnsku mladý řidič. Předjížděl několik aut

  • 11
Při tragické nehodě u Zastávky u Brna zemřel krátce před pátou hodinou odpoledne sedmadvacetiletý muž. Ten nezvládl předjíždění a v zatáčce se srazil s dalším autem, plným lidí. Mladý řidič na místě zemřel.

Tragická autonehoda se stala mezi Zastávkou u Brna a Zbraslaví. "Sedmadvacetiletý řidič jel pravděpodobně z Újezdu u Rosic. Předjížděl několik aut najednou. Při vjezdu do zatáčky se ale jeho citroen srazil s volkswagenem, kde seděli čtyři lidé," informoval mluvčí policie Brno-venkov Aleš Mergental.

Na místo vyjely v 16:55 dva týmy záchranné služby z Ivančic. U nehody musel zasahovat také vrtulník.

"Záchranáři ošetřovali dva zraněné. Sedmadvacetiletý řidič byl zaklíněný ve vozidle. Záchranáři se jej snažili resuscitovat. Jeho poranění byla ale tak závažná, že na místě zemřel," uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová.

Druhý muž, který seděl ve volkswagenu, utrpěl těžká zranění. "Dvaadvacetiletý muž byl při vědomí, stěžoval si ale na akutní bolest břicha. Záchranáři jej proto s podezřením na vážná vnitřní zranění vrtulníkem přepravili do Fakultní nemocnice v Brně," dodala Zuchová.