Hromadná nehoda nákladního vozu, dodávky, kamionu a motocyklu uzavřela na 190....

Hromadná nehoda nákladního vozu, dodávky, kamionu a motocyklu uzavřela na 190. kilometru D1 u Brna směr na Ostravu. Jednoho člověka museli vyprostit hasiči. | foto: HZS JmK

Střet tří nákladních vozidel a motorky u Brna uzavřel D1 ve směru na Ostravu

  • 5
Srážka tří větších vozidel a motocyklu uzavřela odpoledne dálnici D1 u Brna ve směru na Ostravu. Nabourané vozy byly rozesety ve dvou pruzích, jeden člověk utrpěl středně těžké zranění.

Nehoda se stala na 190. kilometru D1 u Brna zhruba v půl třetí odpoledne. Podle hasičů se srazily nákladní vůz, dodávka, kamion a motocykl.

Hasiči vyprostili jednoho člověka se středně těžkým zraněním. záchranáři ho převezli na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích.

Havarovaná vozidla se po nehodě nacházela v obou pruzích. Hasiči u všech provedli protipožární opatření a zasypali uniklé kapaliny.

Dálnice byla ve směru na Ostravu déle než dvě hodiny uzavřená. „Řidiče odkláníme na exitu 182 Kývalka, zpět na dálnici najíždí na exitu 194 Brno-centrum. Příčinu nehody objasní až další vyšetřování,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Na dálnici i objízdných trasách se tvořily až hodinové kolony. Provoz byl znovu obnoven před pátou hodinou odpoledne.

Hromadná nehoda na 190. kilometru D1 uzavřela směr na Ostravu.

Hromadná nehoda na 190. kilometru D1 uzavřela směr na Ostravu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz