Diskuze

Mladík mlátil o hlavu menšího chlapce, video s bitkou kolovalo na internetu

Policisté vyšetřují brutální napadení školáka na vlakovém nádraží ve Znojmě. Útočníkem byl jen o něco starší sedmnáctiletý mladík, jeho kamarádi si bitku natočili na mobil. Video pak kolovalo na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Problemem jsou samozrejme chybejici tresty. V clanku je informace co mu hrozi, ale mnohem poucnejsi by byl clanek o poslednich 10 pripadech a toho co se utocnikum stalo. Ti co tu pisi jak by ho serezali by se meli uvedomit, ze nekdy jsou tihle 17 celkem dobre trenovany, casto delaj nejaky bojovy sport, uzivaji steroidy a maji v boji praxi. Ti co ve videu jen ocumuji, se take mohou pridat. Bohuzel, nas zakon je v tomto totalne o nicem.

0 0
možnosti
PH

Mladý úkačko a fotr se ho ještě zastává, sbalit švestky a můžou si táhnout zpátky na Ukrajinu

0 0
možnosti
MS

Agresivní zbabělec.Roste z něho tak akorát krimoš.Za jeho výchovu odpovídají rodiče.Dal bych ho za katr,tam z něho tu agresivitu vytlučou.

1 0
možnosti
Foto

Nechápu titulek.

0 0
možnosti
MS

Moc bych to tady nerozmazával. V ČR jsou "Mladíci" chráněni jako multikultůrní nadnárodní rasa ;-€

1 0
možnosti
BR

Jak je možné, že tak brutální video Idnes může zveřejnit, ikdyž policie si to nedovolí?

1 0
možnosti
PS

Ty chlapci co to natočili, se báli reagovat. To je normální. Prostě měli strach, aspon, že to dali na internet a policie to zjistila.

0 0
možnosti
MK

Tělesnými tresty si právě takového zmetka vychováte.

1 1
možnosti
MT

Jasne. Jeste pred sto lety zadna slunickarska vychova neexistovala, ale deti se nikdy takhle brutalne nenapadaly, jako ted.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
RK

Jsou zeme kdy se pred soud muze dostat i mensi dite. Soud posuzuje jestli vedelo ze kona spatne. Podle me neni moc rozdil v tom jestli me trubkou pres hlavu sejme 10ti lety nebo 16ti lety jedinec. Oba vi co delaji.

0 0
možnosti