náhledy
Takzvaná molekulární kuchyně v Brně představuje propojení fyziky a chemie s gastronomií. Studenti zajímající se o vědu tu připravují typické pokrmy atypickým způsobem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ochutnávku vysokoškolského studia pro středoškoláky zajišťuje Jihomoravské centrum pro mezinárodní mobilitu (JCMM). Kromě molekulární gastronomie si mohou vyzkoušet experimenty z oblasti mikrobiologie, astronomie nebo třeba genetiky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ochutnávku vysokoškolského studia pro středoškoláky zajišťuje Jihomoravské centrum pro mezinárodní mobilitu (JCMM). Kromě molekulární gastronomie si mohou vyzkoušet experimenty z oblasti mikrobiologie, astronomie nebo třeba genetiky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Trochu nám to uteklo, máme žloutky daleko větší než bílky,“ směje se Julie, která se svou parťačkou připravuje volské oko z alginátu sodného a mléčnanu vápenatého.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Takzvaná molekulární kuchyně v Brně představuje propojení fyziky a chemie s gastronomií. Studenti zajímající se o vědu tu připravují typické pokrmy atypickým způsobem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Takzvaná molekulární kuchyně v Brně představuje propojení fyziky a chemie s gastronomií. Studenti zajímající se o vědu tu připravují typické pokrmy atypickým způsobem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Takzvaná molekulární kuchyně v Brně představuje propojení fyziky a chemie s gastronomií. Studenti zajímající se o vědu tu připravují typické pokrmy atypickým způsobem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Při pokusech v molekulární kuchyni si většinou vystačí s látkami, které se běžně nacházejí skoro v každé domácnosti. To ale neubírá nic na jejich atraktivitě.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Při pokusech v molekulární kuchyni si většinou vystačí s látkami, které se běžně nacházejí skoro v každé domácnosti. To ale neubírá nic na jejich atraktivitě.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Při pokusech v molekulární kuchyni si většinou vystačí s látkami, které se běžně nacházejí skoro v každé domácnosti. To ale neubírá nic na jejich atraktivitě.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Při pokusech v molekulární kuchyni si většinou vystačí s látkami, které se běžně nacházejí skoro v každé domácnosti. To ale neubírá nic na jejich atraktivitě.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Při pokusech v molekulární kuchyni si většinou vystačí s látkami, které se běžně nacházejí skoro v každé domácnosti. To ale neubírá nic na jejich atraktivitě.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Studenti experimentují s molekulární kuchyní.
Autor: iDNES.cz, iDNES.cz