Diskuse k článku

Pacient musí pochopit, že hubnutí je v době onemocnění nevýhodné

Tři roky sepisoval Miroslav Tomíška knihu, kterou chce pomoci lékařům i nutričním poradcům se správnou výživou pacientů s rakovinou. Kvalitní strava je podle něj jedním z předpokladů úspěšné léčby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A31n32n53a 51Č14e11r25n76á 1207684139304

Když je mi při chemoterapii zle, tak se radši najím, než abych jedla léky.

Ze mě by pan docent mohl mít radost. Jenom těch Fakultních nemocnic je v Brně víc, tak se asi nepotkáváme. Já navštěvuju hematoonkologii Fakultní nemocnice Brno - Bohunice...

0/0
17.2.2019 18:27

A51l87a14n 58Ř59e22p67k40a 4305286

Když mi bylo zle, resp neměl jsem chuť na jídlo tak jsem ho sebe stejně ani nedostal, prostě to nešlo. A nutridrinky po pár lahvičkách taky přestanou chutnat, samá umělotina :-P

0/0
18.2.2019 8:28

A86n46n67a 63Č18e64r63n37á 1387744819324

Chápu. Já mám to štěstí, že to jde. Zatím. A pro takový případy, že jím jenom proto, že je mi zle, tak mám nachystanou "mastnotu", aby líp klouzala. Doma vyškvařené škvarky nebo vařený lalok - ovar...

0/0
18.2.2019 8:51

R61o58m45a22n 89O76l86á79c31h 6418242252

"Cílem není pacienta zlomit" - no ještě že to pan doktor veřejnosti sdělil. Jinak je člověk snadno na pochybách.

0/0
17.2.2019 11:03

Najdete na iDNES.cz