náhledy
Šéfkuchař z Fakultní nemocnice u svaté Anny Michal Trtílek přiznává, že mu chvíli trvalo, než se s chodem zdejší obrovské kuchyně sžil. V luxusní restauraci Borgo Agnese byl zvyklý denně dělat 80 večeří, teď chystá 2 000 jídel.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Při nákupu surovin má kuchař Michal Trtílek v nemocnici k dispozici dohromady 38 korun na svačinu a oběd pro jednoho pacienta, na výběrový oběd pro zaměstnance pak o čtyři koruny více.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Při nákupu surovin má kuchař Michal Trtílek v nemocnici k dispozici dohromady 38 korun na svačinu a oběd pro jednoho pacienta, na výběrový oběd pro zaměstnance pak o čtyři koruny více.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Šéfkuchař z Fakultní nemocnice u svaté Anny Michal Trtílek přiznává, že mu chvíli trvalo, než se s chodem zdejší obrovské kuchyně sžil. V luxusní restauraci Borgo Agnese byl zvyklý denně dělat 80 večeří, teď chystá 2 000 jídel.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA