náhledy
Tadayoshi Ebina z restaurace Koiishi (v překladu U Malého kamínku) v Brně
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Tadayoshi Ebina z restaurace Koiishi (v překladu U Malého kamínku) v Brně
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Správné sushi potřebuje zelený křen wasabi, rýži, řasu nori, syrovou rybu a bambusové výhonky
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Tadayoshi Ebina z restaurace Koiishi (v překladu U Malého kamínku) v Brně
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Tadayoshi Ebina z restaurace Koiishi (v překladu U Malého kamínku) v Brně
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES
Tadayoshi Ebina z restaurace Koiishi (v překladu U Malého kamínku) v Brně
Autor: Monika Hlaváčová, MF DNES