náhledy
Hobžovi dbají na to, aby ve výrobě ani v okolí firmy nebyl cítit zápach z obřího „friťáku“.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ve Strážnici dnes za den zpracují zhruba padesát tun brambor. Hromada postupuje přes škrábání na mytí a následně na smažení.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ve Strážnici dnes za den zpracují zhruba padesát tun brambor. Hromada postupuje přes škrábání na mytí a následně na smažení.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ve Strážnici dnes za den zpracují zhruba padesát tun brambor. Hromada postupuje přes škrábání na mytí a následně na smažení.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
140 milionů korun investovala rodinná firma, kterou vedou bratři Petr (vlevo) a Libor Hobžovi, do rozšíření.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Šéfové firmy dbali na to, aby do okolí výrobny neodcházel komíny zápach smažení, ale jen čistý vzduch.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Rodinnou firmu vedou bratři Petr (vlevo) a Libor Hobžovi.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ve Strážnici se vyrábějí brambůrky, chipsy by musely projít blanšírováním. Podle Hobžových by však ztratily bramborovou chuť.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ve Strážnici se vyrábějí brambůrky, chipsy by musely projít blanšírováním. Podle Hobžových by však ztratily bramborovou chuť.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Petr a Libor Hobžovi, kteří chodili do podniku už jako malí kluci, za 140 milionů zčtyřnásobují kapacitu výroby strážnické brambůrkárny.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA