náhledy
Hodonínská firma Poctivá Moravská měsíčně vyexpeduje víc než padesát tun salámů, pro letošek se chce dostat k osmdesáti tunám.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Hodonínská firma Poctivá Moravská měsíčně vyexpeduje víc než padesát tun salámů, pro letošek se chce dostat k osmdesáti tunám.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Firma Poctivá Moravská vyrábějící salámy získala v letech 2016, 2017 i 2018 ocenění v soutěži Chuť jižní Moravy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Firma Poctivá Moravská vyrábějící salámy získala v letech 2016, 2017 i 2018 ocenění v soutěži Chuť jižní Moravy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Firma Poctivá Moravská vyrábějící salámy získala v letech 2016, 2017 i 2018 ocenění v soutěži Chuť jižní Moravy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Firma Poctivá Moravská vyrábějící salámy získala v letech 2016, 2017 i 2018 ocenění v soutěži Chuť jižní Moravy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
David Opršal ve své firmě na výrobu salámů Poctivá Moravská zaměstnává 26 pracovníků s handicapem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
David Opršal ve své firmě na výrobu salámů Poctivá Moravská zaměstnává 26 pracovníků s handicapem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
David Opršal ve své firmě na výrobu salámů Poctivá Moravská zaměstnává 26 pracovníků s handicapem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Hodonínská firma Poctivá Moravská pod vedením Davida Opršala vyrábí zhruba čtyřicet druhů salámů, z nichž polovina je speciální či unikátní, kdy je salám namáčený v pražené cibuli nebo se při jeho výrobě využívá parmazán.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Hodonínská firma Poctivá Moravská pod vedením Davida Opršala vyrábí zhruba čtyřicet druhů salámů, z nichž polovina je speciální či unikátní, kdy je salám namáčený v pražené cibuli nebo se při jeho výrobě využívá parmazán.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Hodonínská firma Poctivá Moravská pod vedením Davida Opršala vyrábí zhruba čtyřicet druhů salámů, z nichž polovina je speciální či unikátní, kdy je salám namáčený v pražené cibuli nebo se při jeho výrobě využívá parmazán.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Hodonínská firma Poctivá Moravská pod vedením Davida Opršala vyrábí zhruba čtyřicet druhů salámů, z nichž polovina je speciální či unikátní, kdy je salám namáčený v pražené cibuli nebo se při jeho výrobě využívá parmazán.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA