ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: HZS Ústeckého kraje

168. kilometr D1 uzavřela nehoda dodávky. Pruh je opět průjezdný

  • 2
Na 168. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno havarovala dodávka, zůstala ležet přes oba jízdní pruhy a provoz byl přerušený. Řidiči využívali objízdnou trasu. Před šestou hodinou odpoledne byl provoz opět obnoven.

„Dnes v 16:15 jsme na tísňovou linku dostali oznámení o havárii dodávky na dálnici D1 ve směru na Brno. Vozidlo zůstalo ležet na boku,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Nehoda se obešla bez zranění a kolony se na místě netvoří. Řidiči, kteří zůstali stát za nehodou, mohli využít průjezdu přes staveniště, další využívají objízdnou trasu. 

Jen o kilometr dál v sobotu havarovala také dvě nákladní vozidla. „Nehoda nám byla hlášena přibližně ve 12:30. Auta se střetla bočně, i tato nehoda se obešla bez zranění, provoz ale také musel být na několik desítek minut zastaven,“ dodal Vala. Podle předběžných informací ani při jedné nehodě nehrál roli alkohol.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Témata: havárie, Dálnice D1