náhledy
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) kontrolovala 16. září 2021 prodejce burčáku v centru Brna. Na snímku laborantka Simona Kučerová připravuje na analýzu jeden z odebraných vzorků burčáku.
Autor: ČTK
Pracovnice Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) kontroluje 16. září 2021 jeden ze stánků s burčákem v centru Brna.
Autor: ČTK
Celé kontrole i pečetění vzorků přihlíží obsluha prodejny. Jedna lahev jim zůstane pro případnou kontrolu.
Autor: Markéta Lankašová, MF DNES
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) kontrolovala 16. září 2021 prodejce burčáku v centru Brna. Na snímku laborantka Pavlína Skobová provádí analýzu jednoho z odebraných vzorků burčáku na nukleární magnetické rezonanci.
Autor: ČTK
Celé kontrole i pečetění vzorků přihlíží obsluha prodejny. Jedna lahev jim zůstane pro případnou kontrolu.
Autor: Markéta Lankašová, MF DNES
Inspektorka vypisuje formuláře, které připojí ke vzorkům burčáku
Autor: Markéta Lankašová, MF DNES
Burčáková sezóna letos začala asi o tři týdny později. Kvůli počasí.
Autor: Markéta Lankašová, MF DNES
Burčák odebírají inspektoři do dvou lahví. Obě zapečetí, jednu odvezou do laboratoře, druhou nechají prodejci pro případnou další kontrolu.
Autor: Markéta Lankašová, MF DNES