Diskuze

Adoptivní babička vyzvedne děti ze školy a přečte jim i pohádku

Od začátku května mohou rodiny s malými dětmi získat náhradní babičku a starší ženy zase náhradní vnoučata. Projekt Trojlístek brněnského Centra pro rodinu a sociální péči se inspiroval ve Vídni. Jeho cílem není jen hlídání dětí a přivýdělek, ale i navázání vztahů mezi generacemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gadzo z gheta

15. 5. 2012 14:05
vyhozené peníze

Náklady na projekt jistě budou přesahovat milionové částky (milionové částky nejspíše přesáhnou pouze odměny pro ty kteří tento zbytečný projekt připravovali). Tuto službu ovšem využije pouze někloik možná desítek rodin. Nebylo by tedy lepší, kdybi se tyto peníze využili například v družinách, či školkách? Ty by mohli tento problém vyřešit snadněji a především levněji. To by si ale dříči z centra pro blbosti nemohli rozdat ty odměny viďte?

0 0
možnosti

Toranoko

15. 5. 2012 9:05
Projekt dobry, ale dedecky fakt nechapu

Uz ted tahle spolecnost trpi nedostatkem muzskych vzoru, jen tak dal. Fakt uzasny, nemely by se deti rovnou izolovat od tatinku a dedecku ? Me treba tata umrel brzo, a jasala bych, kdybych mela moznost mit vice muzske pritomnosti v zivote. To uz je nase spolecnost tak shnila, ze za vsim hleda uchylarny ????

0 0
možnosti

zly.previt

15. 5. 2012 9:22
Re: Projekt dobry, ale dedecky fakt nechapu

Taky mi přijde divné to uvažování, že chlap = automaticky nějaký úchyl. A co když má babička doma i dědečka a rádi by se starali spolu? Taky závadné? Třeba pouštět draky s dědou (i náhradním), zajít na ryby? Všechno špatně?

1 0
možnosti