Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Chadimovou vyšetří psychiatr

Pražský městský soud se ani tentokrát nedočkal Marty Chadimové, která údajně chtěla v restituci podvodně získat pozemky. Soudu poslala dopis, v němž si stěžuje, že je předseda senátu Dušan Paška podjatý. Soudci to ale odmítli. Řekli také, že chtějí psychiatrický posudek Chadimové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jidas

11. 12. 2002 15:37
Je to jedna disidentska banda
Cemu se divis narode, vzdyt je to jedna disidentska banda (Havel, Chadimova, Motejl, apod.), ktera byla vydrzovana StB-aky a KGB. Havel si jiz nakradl, a tak taktez Chadimova chce svuj podil. Nestaci ji, ze dostala milost, cehoz nyni zneuziva...ale asi je natolika "jednoducha", ze se bude i nadale sama kompromitovat. Proc chce jednani bez verejnosti? Jedna se o nejake super tajne informace, jakoze je dobra znama Havla a Motejla, anebo chce vytahnout "udajne zkartovane" seznamy spolupracovniku StB a KGB a pohrozit jimi, ci neco podobneho? To preci jiz davno vime... Strcte ji do blazince kam vlastne patri   
 
0 0
možnosti

briza

11. 12. 2002 17:47
Re: Je to jedna disidentska banda
Kym jsi byl vydrzovan ty?
0 0
možnosti

Kadraba.M

10. 12. 2002 21:29
Poznámka
  Je mi na blití z paní CHadimové,pana Havla,paní Čáslavské,která na Praze 6 žebrala o byt,že nemá kde bydlet a přitom je majitelkou vily, kterou pronajímá a také ze mě,že jsem tomuhle spolku někdy věřil..
0 0
možnosti

Kemal

11. 12. 2002 10:20
Re: Poznámka
Pane Kadraba, to je jednička s hvězdičkou. (Pod to se podípeše každý kdo má trochu rozum (zdravý).
0 0
možnosti

Kaik Jonas

10. 12. 2002 18:10
Odkaz
tady mate odkaz, prectete si to nazor z druhe strany - Chadimove:
0 0
možnosti

JUDr.Oblouček Alois z Poďous u Kolína

10. 12. 2002 19:28
Re: Odkaz
Přečetl jsem si otevřený dopis paní Chadimové. Musím přiznat, že jsem takovou slátaninu již dlouho nečetl. Zřejmě si spletla dobu ve které tento otevřený dopis psala.
0 0
možnosti

Nikol

10. 12. 2002 17:54
Chadimova, milost, novy soud?
Ja se v tom nevyznam. Ja mam za to, ze kdyz byl nekdo omilostnen presidentem republiky, tak pred tim musel byt podle zakona uznan vinen, nebo? Tak proc znova musi byt soud? Ten treba pro zmenu uzna v novem preliceni nevinu pani Chadimove a tim postavi presidenta opravdu do situace saska. Nebo proc chce znova slyset, ze je vina? To pred tim verdikt soudu neslysela? Kocurkov!  Kdo to plati?
0 0
možnosti

Inkvizitor1

11. 12. 2002 9:41
Re: Chadimova, milost, novy soud?
V nevinu paní Chadimové tady nevěří téměř nikdo. A soud Veškrna nedovolil. Naštěstí od února 2003 již nebude mít možnost "manipulace s právem".
0 0
možnosti

Bonbón

10. 12. 2002 17:03
pokračování...
č.2.
 
  Proč  nebylo  při  domovní  prohlídce  ani později  vyhověno  žádosti  paní  Chadimové  a nebyly jí sňaty otisky prstů?
 Proč  byla   vzata  tak  rychle  do  vazby,  což Nejvyšší   soud   později   shledal   jako  nesprávné a neodpovídající zákonu?
Proč  kriminalistický   ústav  nedostal   ke zkoumání   listiny   z   pozemkových   knih,  které  byly řádně ověřeny a jimiž nárokovala svůj majetek paní    Chadimová   při    registraci   na    státním notářství? Tyto doklady  byly ověřeny zaměstnanci pozemkových   knih   na   st.   notářství   v  období říjen-listopad 1991.
Jak to,  že během  vazby Marty Chadimové mizí důležité  listiny  z  archivů  a  některé  z  nich se opět později objevují - nejde pak o falzifikáty? @PROV =  - Jak to,  že až na  nátlak advokáta, <%2>koncem srpna  1992,  obviněná  popr<%0>vé  viděla zfalšované výpisy z  pozemkových knih a  zfalšované doklady, které jsou  součástí  notářského  spisu  a důkazového materiálu?
0 0
možnosti

Bonbón

10. 12. 2002 17:02
To jim musíš tupým hlavám naservírovat přímo. Aspoň kousek !
Proč je  opat Pojezdný  obklopen takovými lidmi jako   je  Petros   Alexandridis,  ředitel   ústřední kanceláře řádu premonstrátů, aktivní agent StB, krycí  jméno  Petrov  Antonín  Hrdina, řádovým    jménem   Ignác,    provizor   kláštera premonstrátů,  agent  StB,  krycí  jméno Toník ,  archivář  řádu  Gejza  Šidlovský,  KTS, krycí jméno Gregor?
Proč  řád  premonstrátů  podal trestní oznámení  na  paní  Chadimovou  (26.  2.  1992), aniž ona před tím předložila písemně nárok na restituci, což   ve   svých   výpovědích   potvrzuje  i  řád premonstrátů?
V   trestním   oznámení  se   praví,  že padělání a pozměňování zápisu v pozemkové knize proběhlo  2. 1.  až 4.  1.  1992.  Obviněná  však   byla  na  pracovišti pozemkových knih  v roce 1992  pouze jednou -  8. 1. 1992  a to v doprovodu  právničky, což  je svědecky  doloženo. Jak mohla  provést  falšování?  Zároveň  je známo, že v tomto   období   si    nechávali   ověřovat   doklady premonstráti.
 
Proč   v  příloze  trestního  oznámení řádu  premonstrátů jsou  přiloženy zfalšované výpisy   pozemkových    knih   a   doklady    na   dům   na Loretánském náměstí, který  se premonstrátů nijak netýká.
0 0
možnosti

briza

10. 12. 2002 16:45
Pohled odjinud
Ja Petra Cibulku nijak moc nezeru, ale tohle je to docela zajimave cteni: http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_ft.exe?id=WN1791$Chadimova
0 0
možnosti

Mirek

10. 12. 2002 15:45
Bonbóne jako vždy super !!!!!
To je ono !!! Tady té sestavě je třeba zavírat rypáky, pokaždé když je otevřou. Tak na ně. Počkej za chvíli jak budou zuřit. Mimochodem je libo přídavek ? Karla mám v archívu dost !
 
Ven z šedivých baráků vylezly maškary v ledovém jitru v den po soudné noci Pět slaměných širáků Pět lahví Campari a nenávist v nitru co odznaky moci
 
Jdou cvičení sloni a cvičení pávi Pár cvičených koní a cvičené krávy Jdou cvičení švábi a cvičené žáby Jdou cvičení mroží a za nimi - s noži ­ jdou - cvičení - lidé
 
Mráz dohnal je k poklusu Plameny šlehají modře a zlatě jak žíravé růže a na půlce globusu maškary čekají v přepestrém šatě a s bičíky z kůže
 
A cvičené krysy a volavčí pera a tak jako kdysi a tak jako včera i dnešní den znova vždy bojí se slova a s dětskými vlčky zas točí se mlčky i cvičení lidé
 
A maškary kynou vstříc divnému sněmu Zní do ticha hlasy jež slyšet je všude Až soudné dny minou že konec je všemu Jen na věčné časy že masopust bude   Jdou cvičení sloni a cvičení pávi Pár cvičených koní a cvičené krávy Jdou cvičení švábi a cvičené žáby jdou cvičení mroži a za nimi - s noži ­ dál - jdou - cvičení - lidé. . .     
0 0
možnosti

Bonbón

10. 12. 2002 15:48
Ha,ha,ha !!!
Dobrý, Maškary jsou temhle vším víc na tělo. Příště jim naservírujeme Bilakovy bláboly co ty na to ? Jeho vnuci budou mít radost. 
0 0
možnosti

Kaik Jonas

10. 12. 2002 15:42
Jen at si stezuje
ve Strasburku, tam urcite komunismem nezatizeni soudci maji shovivavejsi postoje vuci lidem, kteri si z justice delaji legraci.  Byt porad nemocny, prijit neprijit, to dela totez i Jakes a Strougal.  Nic se ji stejne nestane diky milosti, tak o co tu jde?  O jeji uz tak posramocenou povest?  Kdo by ji chtel tak znemoznit, vzdyt je kazdemu nekde, copak po 13 letech nejaci chartisti maji co vubec rici?  At se jde vycpat, jsem zvedav, jak to dopadne ve Strasburku.
0 0
možnosti

outcast

10. 12. 2002 15:48
Re: Jen at si stezuje
"Copak po 13 letech nejaci chartisti maji co vubec rici?". To jste řekl krásně soudruhu....!
0 0
možnosti

Bonbón

10. 12. 2002 15:36
Zdravím všechny estébáky, bolševiky, agenty i další svoloč !
To nám zase hezky funguje. Tak je tady zase máme zpátky. To jste na hnoji moc dlouho nevydrželi parchanti. Za to co jste ČR udělali za posledních padesát let máte - slovy Peroutky - jenom jedno právo. Držet hubu. Marto nedej se !
Karla Kryla na vás svině :
 
 
Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou. ti kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou.
 
Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce - a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce. 
 
Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky: brbláme spolu u piva jak brblali jsme vždycky.
 
Farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky, my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky.    Demokracie zavládla, zpívá nám Gott a Walda. Baštíme soju bez sádla u strejdy McDonalda.     Demokracie panuje od Aše po Humenné. Samet a něha v pánu je a zuby vylomené.     
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Ozbrojenci vtrhli do domu a svázali podnikatele s rodinou, zřejmě šlo o mstu

12. dubna 2024  9:44,  aktualizováno  15:08

Policisté z Česka i Německa pátrají na Domažlicku po ozbrojencích, kteří v noci na dnešek přepadli...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Na začátku byl tajný projekt. Jak vypadá stanice metra, kterou nikdy nejel vlak

14. dubna 2024

Premium Nenápadná plechová vrata naproti Úřadu vlády na pražském Klárově skrývají velké tajemství. Praha se...

Státu propadly pozemky za pět miliard. Vlastníci se o ně včas nepřihlásili

20. dubna 2024

Premium Česko letos velmi zbohatlo. Získalo do svého majetku rozsáhlé pozemky miliardových hodnot po...

Režim nás zatáhne do války, děsí se Íránci. Ultrakonzervativci v zemi posilují

20. dubna 2024

Premium Zdaleka ne všichni Íránci podporují místní konzervativní islámský režim a jeho válečné choutky....

Rozhazoval výzvy k svržení vlády. Pak se u místa, kde soudí Trumpa, zapálil

19. dubna 2024  20:17,  aktualizováno 

Muž se polil se a následně zapálil v New Yorku před soudní budovou, kde se koná proces s americkým...

Dostálové se ptali na její angličtinu a Farského, zda dá zase přednost stáži

19. dubna 2024  19:15,  aktualizováno  21:09

Nejzajímavější částí debaty kandidátů do voleb v Evropském parlamentu byly otázky studentů, kteří...